Travessen
 
Hem Andelar/Till salu Dynamit i blodet Auktioner Debatt och krönikor Avelssäsong 2022 Korta avelsfunderingar Tjänster och böcker

Tjänster och böcker

Priserna för 2022:

 

Avelsrådgivning 500 kr inkl. moms

Går igenom de viktigaste delarna i ditt stos stam och skapar en bild av vilken typ av hingst som passar ditt sto bäst. Flera olika hingstförslag ges.

 

Notera att under avelssäsongen april-juni så är det högtryck och jag tar bara ett visst antal uppdrag för att bibehålla kvalitén på arbetet.

 

 

Ny bok ute i shoppen våren 2021. Det är den efterlängtade uppföljaren till förra årets bok där jag grottar ner mig i elva ettåringars stamtavlor för att hitta nackdelar och godbitar. Elva aktuella avelshingstar går igenom precis som elva morfars-hingstar, elva mormors far-hingstar och elva möderne. Det hela avrundas med lite historia om den fantastiska Lover's Walk som har en stor del i framväxten av vår moderna travare. Klicka på bilden nedan för att beställa. 249 kronor kostar den och innehåller 148 sidor:

 

stamanalyser 2021

 

 

 

Det finns även en bok som jag skrev redan 2020 där jag gjorde stam- och avelsanalyser på ett några fölston. Den säljs nu till lite rabatterat pris, 179 kronor:

 

https://widget.publit.com/travessen-litteratur_3212/avelsanalyser-2020/9789178195183

 

För den som vill fördjupa sig mer i hur man gör en stam- och avelsanalys av ett fölsto så har jag sammanställt tillvägagångssättet som jag använder i en liten bok som jag skrev ihop vintern 2017/18. Den innehåller också en del annat smått och gott om avelsfunderingar. Boken är på ca 70 sidor, finns att köpa via länken nedan och kostar 99 kronor:

 

https://widget.publit.com/travessen-litteratur_3212